facebook

Voor uw (tijdelijk) systeembeheer staan we voor u paraat ! Ook voor hard- en software installatie en onderhoud & cloudzaken.

Wat is het verschil tussen Office 365 en Office 2016?

Van toepassing op: Office voor thuisgebruik

Office 365 is een abonnementservice met de meest recente versie van Office, op dit moment Office 2016.U krijgt toepassingen waarmee u bekend bent, zoals Word, PowerPoint en Excel, plus extra onlineopslag, gratis technische ondersteuning en meer.U kunt ervoor kiezen om maandelijks of jaarlijks voor een Office 365-abonnement te betalen of het Office 365 Home-abonnement nemen, dat u de mogelijkheid biedt uw abonnement met maar liefst vier leden in uw gezin te delen.Er zijn verschillende Office 365-abonnementen verkrijgbaar voor thuisgebruik en persoonlijk gebruik, evenals voor kleine en middelgrote bedrijven, ondernemingen, scholen en non-profitorganisaties.Office 2016 is ook verkrijgbaar als eenmalige aankoop, wat betekent dat u eenmalig, vooraf betaalt om Office-toepassingen op één computer te installeren.

Eenmalige aankopen zijn beschikbaar voor zowel pc’s (zoals Office 2016 voor Thuisgebruik en Studenten) als Macs (zoals Office 2016 voor Thuisgebruik en Studenten voor Mac).

 

Eenmalige aankopen hebben geen upgrade-optie, wat betekent dat als u een upgrade naar de volgende versie wilt uitvoeren, u deze voor de volledige prijs moet kopen.

Office Online is de gratis versie van Office die u in uw webbrowser kunt gebruiken. Probeer de Office Online-apps.

Bent u klaar om Office te installeren? Zie Office installeren op uw pc of Mac.